Ervaringen

Desirée ( 26 jaar)

Tijdens de opleiding van Annemiek zocht zij een proefpersoon. Ik wilde graag wat lekkerder in m’n vel komen te zitten  en zwanger worden.  Er is bij mij PCOS geconstateerd waardoor er problemen zijn bij mijn eisprong. Graag wilde ik dit op een natuurlijke manier aanpakken zonder intensieve trajecten in het ziekenhuis. De verandering van minder gluten,suiker en zuivel vond ik in het begin erg pittig. Door de goede begeleiding en advisering van Annemiek ging dit steeds beter. Je krijgt geen ingewikkelde recepten mee en handige tips als vervanging van tussendoortjes. ‘Door goed aan mijn bloedsuiker spiegel te werken  en mijn lever komen je voortplantingshormonen beter in balans zei Annemiek’ Na 4  maanden raakte  ik op een natuurlijke manier toch zwanger.  Echt het mooiste kado.  Je hebt dus inderdaad zelf veel invloed op je hormonen.

Sara  ( 28 jaar)

Tijdens mijn 1e zwangerschap ben ik ruim 25 kg aangekomen. Hier had ik erg veel last van en ben toen begonnen aan  een cambridge dieet. Hier had ik veel baat mee, maar merkte dat ik geen energie  meer had. Bovendien kwam ik al heel snel aan door iets anders te eten dan de cambridge shakes.  Annemiek vertelde me dat door een crash dieet, je hormonen uit balans kunnen raken en met name je schildklierhormoon.  Wat is het interessant om te weten wat voeding voor je lichaam kunt doen. Na 2 weken minder suiker, gluten en zuivel voelde ik mij al veel fitter en kreeg ik  al opmerkingen van andere dat ik er goed uit zag. Dit stimuleert mij op hier verder mee te gaan. Bedankt voor  het fijne gesprek Annemiek.

Erik (  49 jaar)

Al acht jaar wordt ik achtervolgd door ziektes, operaties, therapieën en veel heel veel medicatie. In al deze jaren heb ik meerdere diëtistes gezien die zich vooral bezighielden met diabetes type II. Nu ik het afgelopen jaar tot twee maal toe aan mijn darmen ben geholpen en dat de maagarts zei dat ik echt moest oppassen met medicatie was ik me er steeds meer van bewust dat er iets in mijn leven moest gaan veranderen.

Ik ben op zoek gegaan naar een voedseldeskundige of coach die me kon helpen bij mijn problemen.Graag zou ik me beter gaan voelen en het liefst minder medicatie gaan gebruiken. Zo kwam ik in aanraking met Puur Annemiek, na een intake en een goed gesprek heeft zij een plan van aanpak geschreven gericht op mijn ziektes en medicatie waarin stond vermeld hoe en wat ik moet veranderen aan mijn eetgedrag om mijn uiteindelijke doel te bereiken. Na enkele weken merk ik al verschil wat andere artsen en diëtistes nooit bereikt hebben. Mijn bloedsuiker is dalende waardoor minder insuline nodig is. Ik heb minder pijnbeleving van de fibromyalgie. Ik heb minder buikomvang en ben enkele kilo’s afgevallen. Dat het dieet mij heel goed doet werkt ook door in mijn geestelijke gesteldheid waardoor ik gemotiveerd ben om door te gaan. Al met al voel ik me een stuk beter en zit lekkerder in mijn vel. Bedankt!