Mijn verhaal

Mijn naam is Annemiek Boers – van der Hoeven, 34 jaar, getrouwd met Chris en trotse moeder van twee zonen en een dochter. Sinds 2016 ben ik een gediplomeerd hormoonfactor trainer en ben ik voedingscoach. Ook heb ik een opleiding gedaan tot orthomoleculaire kindervoeding, om alles te weten over voeding voor- en tijdens de zwangerschap.  

Mijn passie is gezondheid en hoe je dit op een natuurlijke manier zelf kunt beïnvloeden.

Werkelijk alle hulpmiddelen en adviezen heb ik geprobeerd om van mijn hormonale klachten af te komen. Buikpijn, acne, suikerschommelingen, vermoeidheid en menstruatieklachten. Ik had deze klachten al zeker 15 jaar.  Op een gegeven moment dacht ik dat dit ‘erbij hoorde’.  Het moment veranderde toen ik een zwangerschapswens had en dit niet lukte. ‘Hoe kan dit? en ‘hoe kan een jonge vrouw als ik nu niet zwanger raken’?. Enorm  frustrerend. Ik las alles wat er lezen viel en zo kwam ik terecht bij de hormoonbalansfactor van Ralph Moorman. https://www.dehormoonfactor.nl/  Mijn symptomen hebben  een naam.  PCOS.!  Maar wat is nu PCOS en hoe kan je van de klachten af komen?  Ik wilde hier alles over weten en heb met veel enthousiasme de studie gevolgd.   

Wat is het fijn om kennis te hebben over PCOS en hoe je dit op een natuurlijke manier kunt aanpakken.  Mijn nieuwe leefstijl had zoveel effect. Binnen 3 weken merkte ik al een plattere buik en minder acne. Het allermooiste cadeau was mijn zwangerschap. En dat al na twee maanden ‘anders eten’.

Dit was zo groots, hier wilde ik nog meer van weten. Ik dook in diverse onderzoeken en las alles over de kracht van voeding op je gezondheid. Naast  voeding leerde ik ook dat stressbeperking zeer belangrijk is om PCOS onder controle te krijgen en dat bepaalde supplementen zeer ondersteunend werken.   Zo vond ik de inhoudelijke bagage die ik nodig had om mijn bedrijf Puur by Annemiek op te richten.  Deze kennis deel ik graag met jullie! Ik ben er van overtuigd dat het jou ook kan helpen om van je klachten af te komen.