Mijn verhaal

Mijn naam is Annemiek Boers, 33 jaar, getrouwd met Chris en trotse moeder van twee zonen en een dochter. Sinds 2016 ben ik een gediplomeerd hormoonfactor trainer en ben ik voedingscoach. Ook heb ik een opleiding gedaan tot orthomoleculaire kindervoeding, om alles te weten over voeding voor- en tijdens de zwangerschap.  

Mijn passie is gezondheid en hoe je dit op een natuurlijke manier zelf kunt beïnvloeden.

Werkelijk alle hulpmiddelen en adviezen heb ik geprobeerd om van mijn hormonale klachten af te komen. Buikpijn, acne, suikerschommelingen, vermoeidheid, menstruatieklachten en PCOS syndroom. Op een gegeven moment dacht ik dat dit ‘erbij hoorde’. Totdat het mij ging belemmeren in mijn dagelijkse bezigheden. Ik ben opzoek gegaan naar methoden die mij zouden kunnen helpen. Zo ben ik terecht gekomen bij de hormoonbalansfactor van Ralph Moorman. Dit sprak mij zo aan, dat ik mijn baan in de financiële dienstverlening heb opgezegd, om mij volledig te kunnen richten op de opleiding en een natuurlijke manier van herstel door mijn hormonen in balans te brengen.

Daar zat ik dan met al mijn moed en de boeken van Ralph Moorman. Ik, dacht dat ik altijd wel ‘gezond at’.  Drie maaltijden per dag, waarvan twee keer per dag brood met een glas melk en in de avond warm eten met vla als toetje.  Maar was dit wel de juiste voeding voor mijn lichaam?  Ik ging de uitdaging aan om suikervrij, zuivelvrij, verse producten en bovenal verzadigd voedsel te eten. Binnen 3 weken voelde ik mij al fitter en werden veel ‘vage’ klachten minder.

Mijn  nieuwe leefstijl had zoveel effect, het was zo groots, hier wilde ik nog meer van weten. Ik dook in diverse onderzoeken en las alles over de kracht van voeding op je gezondheid. Zo vond ik de inhoudelijke bagage die ik nodig had om mijn bedrijf Puur by Annemiek op te richten.  Deze kennis deel ik graag met jullie! Ik ben er van overtuigd dat het jou ook kan helpen om van bepaalde klachten af te komen.