Shop

 Boeken hormoonfactor

Alle boeken van de hormoonfactor zijn bij mij te verkrijgen. Stuur een e-mail naar info@puurbyannemiek.nl om de boeken te bestellen.

Supplementen

Visolie (omega 3)

Na een lange zoektocht in goede visolie supplementen, ben ik bij eqology uitgekomen. Deze visolie is gemaakt van 100% duurzame en traceerbare vis inclusief vitamine D.

Omega 3 is een essentieel vet wat niet door het lichaam zelf wordt aangemaakt, maar door je voeding binnen moet krijgen. Omega 3 is een ontstekingsremmend vet en goed voor het hart, hersenen, immuunsysteem en bloeddruk. Het verbeterd het celmembraan waardoor voedingstoffen beter opgenomen worden en afvalstoffen beter uitgescheiden worden.

Ik ben zo te spreken over de positieve resultaten van deze visolie, dat ik deze in mijn praktijk verkoop.  Tevens zijn er zelfstesten bij mij te koop om de verhouding omega 3/6 te meten. Stuur mij een e-mail om de visolie of zelftest te bestellen info@puurbyannemiek.nl

 

Eiwitpoeder

Heb je vaak spierpijn na het sporten? Ervaar dan wat het eiwitpoeder van eqology voor je spieren kan betekenen. Meng het eiwitpoeder door je smoothie of mix het met water en een stuk fruit.  Je kunt dit heel makkelijk in een flesje meenemen en na het sporten opdrinken. Het eiwitpoeder is ook fijn om te gebruiken als extra aanvulling in je smoothie voor een volwaardige maaltijd. Het eiwitpoeder is vrij van kunstmatige toevoegingen en is alleen gezoet met stevia. De prijs van een enkele verpakking is € 32,80,-