Shop

 PCOS  proof recepten

Gezonde en heerlijke recepten die je hormonen weer in balans brengen. Met complete dagmenu’s voor drie weken. Wil  je inzicht in hormoonfactor proof recepten die ook nog eens makkelijk en snel te bereiden zijn? Bestel dan het e-book voor maar € 6,95 info@puurbyannemiek.nl 

Actie: t/m eind mei 2019 ontvangt je € 2,- korting bij bestelling van het e-book.

(De betaling verloopt via een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling, ontvang je het e-book per e-mail)

 

Supplementen:

Visolie (omega 3) met vitamine D

Hormonen worden aangemaakt door eiwitten en vetten. In mijn praktijk merk ik dat veel klanten nog te weinig vetten binnen krijgen. Ik heb het dan over de goede omega 3 en 9 vetten uit o.a. olijfolie, olijven, noten, pitten, zaden, avocado en vette vis. Met name de essentiële omega 3 vetzuren EPA / DHA zijn belangrijk. Deze vetten hebben een veelzijdige werking in alle cellen in het lichaam. Ze hebben invloed op het functioneren van  de cel en het weefsel waar ze deel van uitmaken.

Omega 3 is een ontstekingsremmend vet en goed voor het hart, hersenen, immuunsysteem en bloeddruk. Bij mensen met PCOS, maar ook andere hormonale klachten, is gebleken dat de  inzet van een goed omega  3 supplement zorgt voor meer rust in het hoofd, helpt bij afvallen, betere opname van voedingstoffen en zelfs invloed heeft op de huid.

Ik ben zo te spreken over de positieve resultaten, dat ik de visolie met vitamine D, van Eqology in mijn praktijk verkoop. Deze visolie heeft lage toxine waardes, hoge DHA en EPA waarden en is afkomstig van 100% duurzame vis.

Ben je nieuwsgierig wat jouw verhouding tussen omega 3 / 6 is in je lichaam? Laat dit dan testen met behulp van een vingerprik zelftest. Ik kan de test bij je afnemen. Wil je hier meer over weten? Stuur een e-mail om de visolie of zelftest te bestellen info@puurbyannemiek.nl

 

Boeken hormoonfactor

Alle boeken van de hormoonfactor zijn bij mij te verkrijgen. Stuur een e-mail naar info@puurbyannemiek.nl om de boeken te bestellen.